Фудтренди

Війна за борщ, смерть "молекулярки" та слоуфуд : гастродипломат зруйнував міфи про кухню
30 вер
07:01
У Юрія Ковриженка є чимало ролей: шеф-кухар, посол української кухні у світі, телеведучий. У 2017-му він здобув премію Global Chef Awards у Сінгапурі, зокрема завдяки своїй основній зброї – "креативу". Зараз кулінар живе на дві країни – в Латвії та Україні. Нам вдалося з ним поспілкуватися на Інвестиційному форумі в Києві.
У Римі знизять податки магазинам і ресторанам, які не викидатимуть надлишки їжі
23 вер
10:18
У Римі місцева влада пропонує пекарням, магазинам делікатесів, ринкам, барам і ресторанам платити на 25% менше податків. Для цього їм потрібно не викидати надлишки своїх продуктів, а віддавати їх у соціальні фонди.