Різноманітні білі сорти кукурудзи вже надпопулярні за кордоном. Зовсім скоро стрімкий ріст попиту на них прогнозують й в Україні.

Цікаво Легкі та поживні: що потрібно знати про салати в ресторанах McDonald's

Річ у тім, що у білої кукурудзи є низка переваг. Передусім, вона має дуже високий рівень волокна, тож підходить людям, які дотримуються правильного харчування.

Про кукурудзу "Монблан"

  • зерно молочнобілого кольору;
  • не тьмяніє після приготування;
  • високий рівень стійкості до хвороб;
  • довжина качанів становить 23 сантиметри;
  • підходить для заморозки та консервації.

Раніше ми писали про те, що київська компанія запустила виробництво традиційної української страви – холодцю з осетра. Для цього підприємство придбало спеціальне обладнання та погодило необхідні документи. Продукт орієнтований на внутрішній ринок.

Вам може це сподобатися – 5 освіжаючих коктейлів: дивіться відео

Повний текст публікації "Мнагор":

Новий тренд на ринку солодкої кукурудзи — супербілі сорти.
Наразі білі початки досить популярні в США. Ця фітнес кукурудза, підходить для дієтичного харчування, адже має дуже високий рівень волокна.
За 2 - 3 роки справжній бум популярності продукту очікується і в Україні.
Таку кукурудзу широко застосовують як для приготування, так і для консервування. Але у сортів з білим насінням є один мінус — після харчової обробки зерно тьмяніє. Та й це — не біда. Компанії #Мнагор вдалося розв’язати проблему Ми селекціонували новий сорт — #Монблан.
Зерно такої кукурудзи вирізняється молочнобілим кольором. Він не тьмяніє після приготування.
#Монблан стійкіший до хвороб та білосніжший за #Білий_Кролик. Довжина качанів сягає 23 сантиметрів. Сорт добре підходить для дієтичного харчування, заморозки та консервації.