Легкі та поживні: що потрібно знати про салати в ресторанах McDonald's

2 листопада 2021, 08:39
Читать новость на русском
ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Зелені салати – мегапопулярний фудтренд останніх років. У чому ж їхній феномен? Передусім, у надзвичайній корисності. А також у багатстві смаків, яке створюється незвичними інгредієнтами та унікальними соусами. Сьогодні ми розповімо про українські салати в McDonald's. Чому вони варті уваги – читайте про це далі.

Більш як половину інгредієнтів для салатів у ресторани постачають українські виробники. Розвиток місцевої мережі постачальників означає не лише зручність, а й внесок у розвиток економіки України. Компанія обирає лише відповідальних партнерів, які гарантують бездоганну якість продукції.

Цікаво Звідки в МакДональдз такий смачний кетчуп

"Хрусткі" вітаміни в салатах та бургерах

Салатними сумішами українські ресторани McDonald's забезпечує "Фіно Верде". Щоб випускати смачну та безпечну продукцію, компанія застосовує інноваційні технології. Відповідність усіх етапів виробництва вимогам системи контролю ризиків НАССР регулярно перевіряють інспектори підприємства та представники McDonald’s, а також незалежні аудитори.

Салати постачає "Фіно Верде"  / Фото McDonald's

У ресторанах використовують цибулю, моркву, огірки, томати, а також салатні мікси з батавії, фризе, лоло росо та руколи. Зелень вирощується постійно й постачається максимально швидко та безперебійно. Отже, у стравах – завжди лише свіжі інгредієнти.

Нарізка салату / Фото McDonald's

Салати – від поля до столу

  1. Салати вирощують і збирають на полях та в теплицях;
  2. Забрану й охолоджену сировину доставляють на виробництво, де її ретельно перевіряють.
  3. Далі салат потрапляє на конвеєр. Там оператори здійснюють його попередню підготовку: видаляють серцевину та пошкоджені листочки.
  4. Після цього настає черга автоматичної обробки: нарізки, миття, сушіння та пакування.
  5. Запакований продукт вирушає до ресторанів.

Контроль якості та безпеки / Фото McDonald's

До теми Бренди рослинного м'яса представлять на виставці World Food Ukraine 2021

Бургер, рол чи салат у McDonald's починають готувати одразу після того, як клієнт зробив замовлення. (Воно відображається на моніторі.) У кожної позиції меню – своя рецептура та особливі технологічні вимоги.

Важливо! Усі свіжі складники, що не потребують термічної обробки, лежать в боксах з індивідуальними таймерами, які контролюють термін придатності продукту. Працівник бачить сповіщення про те, що треба утилізувати той чи інший інгредієнт і закласти новий. Приміром, латук зберігається лише одну годину.

Зелений салат є обов’язковим інгредієнтом Біг Маків, Біг Тейсті, Мак Чікенів та ролів. А ще до бургера й напою клієнт може замовити картоплю фрі або заправлений оливковою олією Мікс Салат із салатної суміші та помідорів чері.

Соковитий бургер, ніжний рол чи поживний салат – на яку б зі страв не випав ваш вибір, у McDonald's їх приготують з найкращих продуктів і за найвищими стандартами. Це знак якості, перевірений роками.