Так, експерти радять додати до свого раціону ягоди макі. Вони допомагають у боротьбі з токсинами та запобігають хворобам.

Варте уваги Легкі та поживні: що потрібно знати про салати в ресторанах McDonald's

Чим особливі

За даними The Nutrition Twins, ягоди макі мають високий вміст антоціанів, зокрема флавоноїдів, елагової кислоти та дельфінідину, які містяться в інших поживних речовинах, таких як чорниця, вишня, гранати та червоне вино. Ба більше, вони можуть ефективніше запобігати окислювальному стресу та пошкодженню клітин, у порівнянні з полуницею, чорницею та ожиною.

Основні корисні властивості ягід макі

  • допомагають боротися з токсинами;
  • забезпечують профілактику деяких хронічних захворювань;
  • позитивно впливають на здоров'я очей;
  • зміцнюють імунну систему;
  • захищають шкіру від плям та почервонінь;
  • зменшують кількість зморшок;
  • сприяють здоров'ю судин тощо.