Виробник застосовує метод, в основі якого поєднання насіння коноплі, горохового протеїну та коричневого рису. Продукт містить максимальну кількість поживних речовин, білка, клітковини та омега-3. Ба більше, смачне конопляне м'ясо не містить сої, глютену чи ГМО.

Цікаво Біопаливо й навіть добрива: на що переробляють відходи в McDonald's

Про продукт

Перший конопляний бургер запустили у закладах Stout Burgers & Beers (Південна Каліфорнія) минулого року. Фахівці проаналізували відгуки клієнтів та доопрацювали рецептуру.

Нещодавно компанія презентувала серію продуктів, що призначені для приготування в домашніх умовах. Спершу вони з'являться у супермаркетах США. Так, до уваги покупців представили 5 позицій:

  • оригінальний конопляний бургер;
  • південно-західний бургер з зеленим чилі;
  • ковбаса для сніданку;
  • італійський крамбл;
  • оригінальний крамбл.

Експерти пояснюють, що насіння конопель забезпечує більше поживних речовин та білка у веганському м'ясі, у порівнянні з бобовими та зерновими культурами. Крім цього, для вирощування коноплі потрібно значно менше води та підходить майже будь-який клімат.