Відома у всьому світі компанія створила понад 85 робочих місць для працівників щойно відкритого закладу. Відкриття першого ресторану в місті відповідає стратегії посилення присутності компанії в регіонах, яку McDonald's оголосив на початку 2021 року.

Варто знати Мобільність, колаборація та інклюзивність: принципи, що мотивують людей в МакДональдз

Новий ресторан McDonald's

Новий одноповерховий заклад площею в 393 квадратних метри вмістив 97 гостьових місць у залі й 146 на літній терасі, а інтер'єр оформлений у впізнаваному фірмовому дизайні. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery, а також тут облаштована кімната для кур'єрів.

Зробити замовлення швидко та зручно дозволяють 10 терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитись страви та обрати ті, що до смаку, без очікування в черзі. А ще в ресторані працює 4 лінії приготування страв, тож додати або прибрати інгредієнти стало ще простіше.

Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, які створюють комфортну атмосферу та турбуються про потреби клієнтів.

Перший ресторан McDonald's у Білій Церкві: дивіться фото

Символічне для McDonald's місто

Цікаво, що молочну основу, з якої у ресторанах McDonald's готують морозиво та шейки, виробляють за найсучаснішими технологіями – на Білоцерківському молочному комбінаті.

Саме тут застосовують найсучасніше обладнання та найкращу сировину, щоб забезпечити відповідність продукції найвищим стандартам якості та безпеки. Як і решту продуктів, які виготовляються за специфікацією McDonald's, молочну основу періодично відправляють у європейську лабораторію мережі в Мюнхені.

Цікаво Звідки в МакДональдз такий смачний кетчуп

Профільні спеціалісти перевіряють їх на відповідність стандартам за допомогою "сліпого тестування". Відтак, продукти БМК вже кілька років залишаються серед провідних виробників морозива для McDonald’s.

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий відзначив, що відкриття ресторану McDonald's у місті є підтвердженням його конкурентоспроможності та високої інвестиційної привабливості.

McDonald’s завжди користується популярністю і серед дітей, і серед дорослих, тому я переконаний, що всі радо сприймуть відкриття ресторану в нашому місті,
– заявив під час пресбрифінгу Геннадій Дикий.

Розширення географії McDonald's

Загалом у 2021 році в межах стратегії присутності в регіонах, окрім Білої Церкви, компанія також відкрила ресторани ще в низці міст:

  • у Луцьку,
  • Івано-Франківську,
  • Хмельницькому,
  • Харкові,
  • Запоріжжі,
  • селі Гора (Київська область).

Уже найближчим часом нові ресторани також з'являться в Миколаєві, Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді.

За неповні 11 місяців 2021 року McDonald's створив 1600 робочих місць – у закладах по всій Україні й понад 3 тисячі – на боці партнерів. Усього ж протягом останніх 2 років компанія інвестувала близько 2 мільярдів гривень і відкрила 18 ресторанів.

Разом з появою ресторанів, компанія завжди турбується про благоустрій територій, дбаючи про збереження навколишнього середовища, облаштування кожної окремої місцевості та затишок містян.

До слова Біопаливо й навіть добрива: на що переробляють відходи в McDonald's

Також McDonald's сприяє розвитку місцевих громад, посилює налагодження співпраці з локальними постачальниками та впроваджує ініціативи з сортування та переробки у своїх ресторанах, тим самим формуючи систему кругової роботи з відходами.