Про запровадження рослинного меню Укрзалізниця домовилася з ініціативою UAnimals. Нині в Україні курсують 13 потягів Інтерсіті, якими щодня користуються тисячі людей.
Цікаво Найбільший в Україні: у Луцьку відкрився перший ресторан McDonald's
Рослинне меню в Укрзалізниці
В ініціативі UAnimals наголошують, що з-поміж клієнтів Укрзалізниці є багато вегетеріанців і веганів. Тож тепер їм не доведеться голодувати в дорозі. Втім, у такому нововведенні вбачають і ще одну важливу місію.
Ми в UAnimals натхненні цією колаборацією, адже бачимо в ній можливість не лише створити меню для людей, які вже відмовилися від м'яса, а й шанс надихнути усіх інших. Можливо, скуштувавши ці страви, вони також захочуть перетворити свій холодильник на сад,
– підкреслив засновник ініціативи Олександр Тодорчук.
Керівник з пасажирських комунікацій та клієнтського сервісу Укрзалізниці Олександр Шевченко зі свого боку подякував UAnimals за таку ініціативу.
До слова У McDonald's з'являться вегетаріанські бургери: коли очікувати
"Вдячні партнерам з Do&Co та WOG Cafe за її втілення – не маю сумніву, що це меню сподобається пасажирам та урізноманітнить їхні подорожі залізницею", – переконаний Шевченко.
Публікація UAnimals:
UAnimals домовились з Укрзалізниця про запуск рослинного меню.
З кінця осені пасажири потягів Інтерсіті зможуть під час поїздок підживитися ланч-боксом, який складається лише з рослинної їжі. На сьогодні в Україні курсує 13 потягів Інтерсіті, якими користуються тисячі пасажирів. Певна річ, з-поміж них є чимало вегетаріанців і веганів, яким тепер не доведеться голодувати в дорозі.
Втім, хоча це нововведення покликане насамперед зробити поїздку комфортнішою для них, ми в ньому бачимо ще одну важливу місію.
"Ми в UAnimals натхненні цією колаборацією, адже бачимо в ній можливість не лише створити меню для людей, які вже відмовилися від м'яса, а й шанс надихнути усіх інших, – зазначає засновник UAnimals Олександр Тодорчук, – Можливо, скуштувавши ці страви, вони також захочуть перетворити свій холодильник на сад".
"Ми вдячні UAnimals за ініціативу, а партнерам з Do&Co та WOG Cafe за її втілення – не маю сумніву, що це меню сподобається пасажирам та урізноманітнить їхні подорожі залізницею", – зазначає керівник з пасажирських комунікацій та клієнтського сервісу Укрзалізниці Олександр Шевченко.
Ланч-бокс містить фалафель на подушці з хумусу зі шпинатом, в'яленими томатами та печерицями, а також моркву вок у кисло-солодкому соусі чилі. Посмакувати рослинним ланч-боксом можна буде в усіх потягах Інтерсіті вже до кінця осені.