Однак нерідко люди допускають банальні помилки під час приготування такої, здавалося б, простої страви. Шеф-кухарка Ясмін Аль-Савваф поділилася основними секретами ідеальної яєчні.
Цікаво Як приготувати ідеальний бургер: 7 секретів від шеф-кухаря
Яйця
Ви будете здивовані, та перша вагома помилка – розбивати яйце прямо на сковорідку. Набагато краще спершу вибити його в миску, а потім перекласти на сковорідку. Таким чином, жовток залишиться цілим та непошкодженим.
Сковорідка
Безперечно, краще обирати сковорідку з антипригарним покриттям. Це одна із запорук вдалої та естетичної страви.
Температура
Експертка переконана, що ідеальна температура для смаження яєць становить 123 – 137 градусів. "Смажені яйця повинні бути блискучими та мати повністю схоплені білки", – говорить вона. Готовність жовтків кожен може обрати відповідно до власних уподобань.